Zo ziet Jutta Leerdam eruit zonder make-up

Entertainment
zondag, 28 januari 2024 om 14:14
ontwerp zonder titel 2024 01 26t113202067
Als je aan Jutta Leerdam denkt, is haar opvallende eyeliner iets wat meteen in je op zal komen. Of ze nu op het ijs staat of niet, ze is altijd te herkennen aan haar kenmerkende eyeliner. Het is inmiddels zelfs haar eigen handelsmerk geworden, en daardoor staat ze bekend als de "schaatsster met de eyeliner".

Jutta Leerdam en Jake Paul

In april dit jaar maakten Jutta Leerdam en Jake Paul bekend dat ze een relatie hebben . In het begin probeerden ze de liefde voor elkaar geheim te houden, maar al snel ontdekte de paparazzi hun romantische band. Jake is nog woonachtig in Amerika en beoefend, net als Jutta, topsport. Hierdoor krijgen de twee niet vaak de gelegenheid om elkaar persoonlijk te zien.
Ondanks dat Jutta en Jake zielsgelukkig zijn met elkaar, wordt de schaatsster gezegd dat zij op moet passen voor haar carrière en deze niet moet vergooien voor de liefde. Ze is momenteel hard aan het trainen voor de grote wedstrijden die in de winter plaats zullen gaan vinden. “Dan hoor je niet geregeld naar Amerika te vliegen om bij Jake Paul te zijn” , vertelt sportmarketeer Chris Woerts in Story . “Daar heeft ze misschien wel gesport, maar wel haar focus verloren. Er is daar te veel afleiding.”

Jutta Leerdam zonder eyeliner

Jutta heeft inmiddels maar liefst 4,3 miljoen volgers op haar Instagram-account, wat deels te danken is aan haar toegenomen bekendheid sinds haar relatie met de wereldberoemde YouTuber Jake. Hierdoor heeft ze niet alleen Nederlandse (schaats)fans, maar fans over de hele wereld weten te vergaren. Hoewel Jutta zowel online als offline altijd te herkennen is aan haar eyeliner, keken fans even vreemd op toen ze zonder haar beroemde handelsmerk op social media verscheen.
Twee dagen geleden nam Jutta weer eens het vliegtuig om haar liefje in Amerika op te zoeken. Opmerkelijk genoeg merkten haar volgers op dat ze geen eyeliner op haar ogen had aangebracht. De volgers waren behoorlijk onder de indruk van de nieuwe look van Jutta en lieten reacties achter zoals: “ Zonder die streepjes in je ooghoeken ben je echt zo veel mooier en frisser, love it! ” en “ Zonder make-up ben je veel mooier!